
التوتر بيزداد في ريال مدريد قبل نهائي كأس ملك إسبانيا ضد برشلونة، خصوصاً مع إصابات بعض اللاعبين المؤثرين، زي دافيد ألابا وكامافينغا، واللي خلوا المدرب كارلو أنشيلوتي في موقف صعب جدًا.
حسب ما قالت صحيفة “آس” الإسبانية، إصابة ألابا مع تمزق في عضلة كامافينغا، زي ما حصل في مباراة خيتافي، بيخلي المدرب يواجه تحدي كبير في تحديد التشكيلة الأساسية.
أما في الجهة اليسرى، موقف فيرلاند ميندي لسه غامض بسبب إصابة في أوتار الركبة، وعلى الرغم من إن فيه أمل في عودته، لكن الأقرب هو فران غارسيا اللي هيكون أساسي في مكانه.
وبالنسبة للتشكيلة العامة، كورتوا، روديغر، تشواميني، فالفيردي، بيلينغهام، فينيسيوس، مبابي، وأسنسيو تقريبا مكانهم محجوز لكن في مركزين لسه مجهولين، وأبرزهم هو رودريغو اللي سجل هدف واحد فقط في آخر 21 مباراة.
التكهنات بتقول إن أنشيلوتي ممكن يرجع لخطة 4-4-2، ويدخل بيلينغهام خلف فينيسيوس ومبابي، مع تواجد لاعب وسط زي مودريتش أو سيبايوس بجانب تشواميني وفالفيردي.
أنشيلوتي كمان بيفكر في الدفع بفالفيردي كظهير على الجهة اليمنى لمواجهة سرعة رافينيا، ده ممكن يخرج لوكاس فاسكيز من الحسابات.
والقرار النهائي لسه متروك للنقاش، خصوصاً بخصوص سيبايوس، مودريتش، ورودريغو.
ملحوظة: مضمون هذا الخبر تم كتابته بواسطة لحظات نيوز ولا يعبر عن وجهة نظر مصر اليوم وانما تم نقله بمحتواه كما هو من لحظات نيوز ونحن غير مسئولين عن محتوى الخبر والعهدة علي المصدر السابق ذكرة.